Ексклюзиви
вівторок, 04 листопада 2008 13:49

Яценюк не захотів зустрічатись у наметі з Каддафі

Зустріч голови Верховної Ради Арсенія Яценюка з лідером лівійської революції Муаммаром Каддафі, запланована на 5 листопада відміняється. Про це повідомила керівник прес-служби парламенту Вікторія Шведова.

Сьогодні починається державний візит в Україну лівійського лідера Муамара Каддафі.

Візит здійснюється на запрошення Президента України Віктора Ющенка. Відповідної домовленості з Каддафі було досягнуто під час візиту Президента до Лівії у квітні 2008 року. Цей візит також стане першим державним візитом в Україну керівника арабської держави за всі роки незалежності.

Програмою візиту передбачені зустрічі Каддафі з Ющенком у форматі "віч-на-віч" і переговори у складі делегацій. Візит завершиться 6 листопада.

Для лівійського лідера буде споруджений спеціальний намет у дворі офіційної резиденції Президента України на вулиці Липській, 4, розміром орієнтовно 7 на 9 метрів. "Там у дворі буде поставлений намет розмірів, якщо не помиляюся, 7 на 9. Такі намети не ставляться на відкритих публічних місцях, і тому його буде споруджено у дворі резиденції", - пояснив заступник глави Секретаріату Президента Андрій Гончарук, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не захотів зустрічатись у наметі з Каддафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути