Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 12:05

Яценюк не хоче виконувати вказівок Балоги і Тимошенко

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк категорично проти того, щоб парламент був "інструментом для Секретаріату Президента або Кабміну". Про це він заявив під час брифінгу.

Голова ВР наголосив, що в боротьбі за владу забули про національні інтереси, а тому, на його думку, в сьогоднішній ситуації український парламент хочуть використати для створення політичної кризи в державі.

"Я категорично проти, щоб ВР була інструментом для Банкової (Секретаріату Президента), щоб парламент був інструментом для іншої сторони вулиці Грушевського (Кабмін)", - сказав Яценюк.

На його думку, парламенту необхідно дати нормально працювати, необхідно, щоб парламентарі підтвердили таке бажання, якщо воно в них є. Разом з тим Яценюк відзначив, що розділяє позицію лідера фракції Блока Литвина Володимира Литвина щодо необхідності знаходження системного рішення щодо виходу з існуючої кризи, без якого парламент не запрацює, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не хоче виконувати вказівок Балоги і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути