Ексклюзиви
понеділок, 02 червня 2008 18:04

Яценюк не хоче ще один тиждень "позоритися на екранах"

Спікер Арсеній Яценюк заявляє, що подовження роботи Верховної Ради у пленарному режимі можливе лише за умови позитивного висновку регламентного комітету і наповнення порядку денного реформістськими законопроектами.

"Порядок денний в принципі сформований. Основне запитання – як працюємо. Якщо знову виникнуть політичні питання і буде бажання тих чи інших політичних сил блокувати парламент, то я тоді не бачу необхідності продовжувати його роботу ще на один тиждень", - сказав Яценюк після погоджувальної ради у понеділок.

"Ще один тиждень, вибачте, позоритися на екранах телебачення, - ні", - додав він.

Тому, за словами Яценюка, на погоджувальній раді було вирішено, що додатковий пленарний тиждень розгляне регламентний комітет, "і цей тиждень має бути наповнений виключно реформістськими законопроектами, яких, на жаль, у парламенті практично немає".

"На пальцях перерахувати законопроекти, які дійсно носять змістовний і соціально-виважений економічно-збалансований характер", - сказав Яценюк.

Як відомо, на погоджувальній раді депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко запропонував провести додаткове пленарне засідання парламенту між 20 червня і 8 липня, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не хоче ще один тиждень "позоритися на екранах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути