Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 17:41

Яценюк бачить у новому сезоні неймовірно важкі баталії

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк викладе свою позицію щодо внесення змін до Конституції в перший день нової сесії роботи парламенту - 2 вересня.

Про це він сказав журналістам, коментуючи заяви Партії регіонів про необхідність уже на третій сесії ВР створити Тимчасову спеціальну комісію щодо внесення змін до Основного Закону і розпочати конституційний процес.

При цьому А.Яценюк висловив думку, що "політична осінь буде дуже жаркою". За його словами, "фактично розпочався новий політичний сезон підготовки до президентських виборів".

А.Яценюк наголосив, що і раніше йому, як голові ВР, було "надзвичайно складно утримувати український парламент від декількох спроб його розпуску", оскільки "і в одному таборі, і в іншому" були зацікавлені у тому, щоб парламент не функціонував.

А.Яценюк висловив сподівання, що разом з усіма депутатами "ми перейдемо цю складну політичну осінь і цей складний політичний сезон".

"Але баталії будуть неймовірно важкі", - додав він, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Яценюк бачить у новому сезоні неймовірно важкі баталії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути