понеділок, 14 квітня 2014 17:29

Я робитиму все, щоб Донбас поважали - Ахметов

Я робитиму все, щоб Донбас поважали - Ахметов
Фото: obozrevatel.com

Єдиним шляхом виходу з кризи, що склалася на сході України, є переговори. Про це йдеться в заяві донецького олігарха Ріната Ахметова щодо ситуації на Донбасі.

"Сьогодні вкрай складна ситуація на Сході України. Криза посилюється, захоплюються адмінбудівлі, захоплюється зброя. І найстрашніше - гинуть люди, що неприпустимо ні за яких обставин. Я приношу глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. Людське життя  найголовніша цінність, і ми повинні зробити все можливе, щоб не допустити нових жертв , - йдеться в документі.

"Я не раз говорив і готовий повторювати і закликати стільки, скільки буде потрібно, щоб мене почули: тільки переговори, тільки мирний шлях виведуть нас з кризи. Сьогодні ми повинні зупинитися і подумати - як склеїти країну? Не розколоти, а склеїти? І який клей нам для цього потрібен? Це - точно не зброя, не пістолети, не автомати. Зброєю нічого не вирішити!", - переконаний бізнесмен.

Ахметов підкреслює, що завжди виступав з однією позицією - за сильну, незалежну і цілісну Україну.

"І моя позиція сьогодні не змінилася: Україна - єдина і неподільна країна. Я переконаний - сьогодні єдина наша зброя - це стіл переговорів. Тільки стіл переговорів може покінчити з ескалацією напруженості, тільки стіл переговорів може дати те рішення, від якого виграє вся країна і кожен українець! Я народився і виріс в Донецьку. Я тут живу, тут мій дім, моя команда, мої друзі, рідні та близькі мені люди. І я буду робити все можливе, щоб голос Донбасу був почутий, щоб Донбас поважали. А найголовніше , щоб Донбас і Україна були єдині назавжди" , - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Я робитиму все, щоб Донбас поважали - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути