Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2007 12:54

67% українців засуджують можливу цензуру в ЗМІ

58% українців вважають неприйнятними публікації у ЗМІ інформації на користь того чи іншого політичного діяча за гроші. При цьому кожен третій українець вважає, що це припустимо, але небажано, а 13% взагалі не вбачають у цьому нічого негожого. Такі результати всеукраїнського соцдослідження "Моральність українського суспільства", проведеного Інстітутом Горшеніна в рамках річної програми "Ментальність українського суспільства".

Більше половини громадян (67%) розцінюють публікації компромату на того чи іншого політичного діяча за гроші як неприйнятні. Кожен четвертий респондент вважає, що це припустимо, але небажано, і 9% не вбачають у цьому нічого негожого.

На запитання: "Що, на Ваш погляд, є прийнятним, а що неприйнятним у діяльності засобів масової інформації?", переважна більшість українців (67%) відповіли, що вважають неприйнятною відмову в публікації важливої й правдивої інформації, якщо вона не співпадає з думкою власника ЗМІ. Тобто більшість українців засуджують можливу цензуру в ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «67% українців засуджують можливу цензуру в ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути