Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2007 12:34

28 депутатам з "Нашої України" нарешті повернули трудові книжки

28 народних депутатів фракції "Наша Україна" отримали в понеділок трудові книжки в управлінні кадрів Верховної Ради. Після отримання своєї трудової книжки лідер фракції "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко продемонстрував документ, у якому був зроблений відповідний запис.

За словами Кириленка, решта депутатів, які не отримали своїх трудових книжок (38 депутатів), мають намір піти до спікера парламенту Олександра Мороза, щоб з"ясувати причину, з якої їм не видають трудових книжок.

На думку Кириленка, подібними діями Мороз "стимулює процес", для того щоб ще 6 депутатів фракції "Наша Україна", які сумніваються, написали заяви про вихід із фракції.

Лідер "Нашої України" також підкреслив, що не володіє інформацією про те, що деякі депутати з його фракції відмовляються від своїх заяв. Він висловив упевненість, що трудові книжки отримають всі депутати, які написали заяви.

Як повідомив у інтерв"ю журналістам голова Верховної Ради Олександр Мороз, тим депутатам фракції БЮТ і "Нашої України", заяви яких про вихід з фракцій не оголосили на пленарному засіданні, трудові книжки можуть видати тимчасово з тим, щоб після завершення процедури складання депутатських повноважень видати їх остаточно з відповідним записом.

- Ці (28 депутатів) будуть розраховані повністю відповідно до існуючої процедури, а інші можуть забрати трудові книжки тимчасово, потім оформляться і так само заберуть остаточно, - відзначив він, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «28 депутатам з "Нашої України" нарешті повернули трудові книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути