Ексклюзиви
четвер, 15 лютого 2018 06:55

21 лютого в Україну приїде заступник держсекретаря США Джон Салліван

21 лютого в Україну приїде заступник держсекретаря США Джон Салліван
В Київ буде їхати заступник держсекретаря США. Фото: ТАСС

Перший заступник державного секретаря США Джон Салліван відвідає Україну 21 лютого і проведе зустріч з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і главою МЗС Павлом Клімкіним.

"Він відвідає Київ 21 лютого, щоб зустрітися з президентом Порошенко, прем'єр-міністром Гройсманом та міністром закордонних справ Клімкіним, — йдеться в повідомленні прес-служби зовнішньополітичного відомства. — Перший заступник держсекретаря відзначить важливість якнайшвидшого проведення на Україні реальних економічних та антикорупційних реформ, а підтвердить американську підтримку суверенітету України і територіальної цілісності", повідомляє УНН.

Зустріч відбудеться в рамках турне Саллівана в Європу, яке відбудеться з 16 по 23 лютого. Він також відвідає Німеччину, Італію, Латвію та Бельгію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США виділяють $250 млн на будівництво ядерного сховища в Чорнобилі

Експерти Міжнародного валютного фонду 12 лютого прибули в Україну і розпочали роботу. Повідомляється, що впродовж зустрічі обговорили питання подальшої імплементації програми МВФ, реформу ДФС та впровадження корпоративного управління в державних банках.

Зараз ви читаєте новину «21 лютого в Україну приїде заступник держсекретаря США Джон Салліван». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути