Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 10:28

2018-й буде роком економічного успіху України

2018-й буде роком економічного успіху України
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Фото: uain.press

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман передбачає Україні економічне зростання у 2018 році та покращення рівня доходів громадян.

Про це глава уряду сказав у зверненні до українців.

"2018 рік буде роком нашого економічного успіху. Успіху, який має відчути кожна українська родина з точки зору своїх доходів і якості життя.

Дуже важливо, щоб усі наші рішення ми приймали вчасно і якісно. Розумію, що зараз буде багато нісенітниць, до яких ми вже звикли під час прийняття будь-якого важливого рішення. Але і в цей раз ми продемонструємо спільно з парламентом, президентом здатність приймати державні рішення, які будуть все робити для того, щоб ми отримали успіх", - наголосив прем'єр.

"Навіть зростання на 3% передбачає, що ми виробимо на 400 мільярдів продукції більше, ніж у 2017 році. Це означає, що сотні тисяч людей матимуть роботу, заробітну плату, а економіка буде розвиватися", - пояснив глава уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада розглядає проект держбюджету-2018 (онлайн)

Законопроект про державний бюджет на 2018 рік зареєстрували у Верховній Раді 15 вересня. Документ передбачає зростання ВВП України на 3%, інфляцію – на рівні 7%, дефіцит бюджету – до 2,4% ВВП і збільшення мінімальної заробітної плати до 3723 грн. У проекті бюджету заклали курс 29,3 грн за долар.

Зараз ви читаєте новину «2018-й буде роком економічного успіху України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути