Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2008 11:55

11 членів комісії, яка розслідує діяльність Черновецього, - люди Балоги та Ющенка

Більшість членів комісії, створеної для вивчення діяльності Черновецького, напряму пов"язані з Віктором Балогою або його союзниками, пише Українська правда.

За інформацією видання, з 16 осіб безперечно лояльні до Ющенка Іван Васюник (віце-прем"єр за квотою НУНС), Роман Безсмертний (заступник глави секретаріату президента), Наталія Анненкова (чиновник секретаріату президента), Віктор Бондар (губернатор Дніпропетровщини), Андрій Давиденко (депутат НУНС, до цього – радник керівника Державного управління справами Ігоря Тарасюка), Роман Жуковський (чиновник секретаріату президента), Микола Оніщук (міністр юстиції за квотою НУНС, друг Станіслава Довгого – батька Олеся Довгого).

Від Партії регіонів Віктор Балога включив до комісії Євгена Гєллєра – найближчого соратника Бориса Колеснікова, а також голову Донецької облради Анатолія Близнюка, зазначає Українська правда.

Крім того до комісії увійшов нардеп від блоку Литвина Володимир Герасимчук. Його попереднім місцем роботи була діяльність в якості помічника депутата Київради Андрія Іванова – мільярдера, який, власне, і є ключовим "споживачем" схем мера.

Навіть від БЮТ до комісії включили близького до Балоги Ігоря Рибакова.

Як пише Українська правда, єдиною людиною Тимошенко є міністр економіки Богдан Данилишин. Зате в комісії немає ні представників Головного контрольно-ревізійного управління, яке контролює Тимошенко, ні співробітників Міністерства внутрішніх справ, хоча Юрій Луценко гучніше за інших заявляв про корупційні схеми Черновецького.

За матеріалами: Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «11 членів комісії, яка розслідує діяльність Черновецього, - люди Балоги та Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути