середа, 01 квітня 2020 10:39

1 квітня пожартували з мера Бучі: "Анатолію Петровичу, щасливої дороги!"

1 квітня пожартували з мера Бучі: "Анатолію Петровичу, щасливої дороги!"
У Бучі невідомі розвісили жартівливі біг-борди до першоквітневого свята з написом "Анатолію Петровичу, щасливої дороги! З повагою, Бучанський міський голова Аркадій Кобринець"

Сьогодні у місті Буча Київської області невідомі особи розвісили жартівливі білборди до першоквітневого свята, у яких "попрощалися" з мером Бучі Анатолієм Федоруком.

На бордах був напис: "Анатолію Петровичу, щасливої дороги! З повагою, бучанський міський голова Аркадій Кобринець".

Сам Аркадій Кобринець, який є підприємцем та громадським діячем, сьогодні опублікував пост на своїй офіційній сторінці у Facebook, у якому повністю спростував будь-який стосунок до цього борду і назвав його першоквітневою витівкою.

"Сьогодні невідомі розвісили по Бучі провокаційні білборди наступного "жартівливого" першоквітневого змісту "Анатолію Петровичу, щасливої дороги! З повагою, Бучанський міський голова Аркадій Кобринець".

По-перше, одразу заявляю, що ні я, ні мій штаб не має жодного стосунку до розміщення даних білбордів. Такий крок – свідчення про низький рівень політичної культури в тих, хто замовив цю брудну технологію. Моє фото на цей білборд було взяте з моєї Facebook-сторінки або з інших джерел, і я не давав згоди у жодній формі на використання моєї світлини. Мої юристи наразі вивчають можливість подання обґрунтованої заяви про вчинення кримінального правопорушення людьми, які розмістили цей борд.

По-друге, наразі я не є бучанським міським головою. Тому це відверта провокація, метою якої є намагання зіштовхнути мене з мером Бучі Анатолієм Федоруком, який уже десятиліттями отримує довіру бучанських виборців. Провокація не вдалася, адже вона не вплине жодним чином на моє ставлення до пана Федорука, а лише розвеселила тих, у кого не дуже в порядку як із політичною культурою, так і з почуттям гумору.

Від усього серця бажаю жителям Бучі та міському голові здоров'я та гарного настрою!" - йдеться у пості Аркадія Кобринця.

Зараз ви читаєте новину «1 квітня пожартували з мера Бучі: "Анатолію Петровичу, щасливої дороги!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути