субота, 19 квітня 2008 11:45

"Я себе бачу бійцем партії" - Богатирьова

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один із лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова спростовує існування на базі РНБО другого уряду.

Про це Р. Богатирьова заявила сьогодні журналістам перед початком XI з`їзду Партії регіонів.

"Ті, хто так говорить, напевно, погано знають Конституцію. РНБО має достатньо контрольних функцій і на РНБО покладено функцію координації. І це те, що викликає сьогодні розчарування у виконавчої влади", - сказала Р.Богатирьова .

За її словами, РНБО не має наміру перевищувати свої повноваження. "Ми не працюватимемо замість уряду, але там, де уряд не допрацьовує, вноситимемо свої пропозиції", - додала вона.

Р. Богатирьова також заявила, що має намір сьогодні запропонувати на з`їзді провести відкриту дискусію. "Така відкрита дискусія і з такого питання завжди корисніше, ніж розмови за спиною. Я хочу її своїм колегам запропонувати хоча б раз", - сказала вона, відповідаючи на питання про те, що керівництво Партії регіонів вважає за неможливе для Р.Богатирьової займати одну з керівних посад в партії, оскільки вона є секретарем РНБО.

"Я себе бачу, як і завжди – бійцем партії, її гідним політичним союзником, партнером своїх колег. Для мене ролі не головне, хоча політики – це актори. Я свою роль виконую добре", - сказала Р.Богатирьова.

Р. Богатирьова висунута делегатом XI з`їзду Партії регіонів від Донецької міської організації партії. Її мандат делегата було підтверджено також на конференції Донецької обласної організації Партії регіонів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину « "Я себе бачу бійцем партії" - Богатирьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути