Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2019 16:46

Колектив Одеського медуніверситету закликав Зеленського захистити виш від тиску колишніх посадовців МОЗ

Колектив Одеського медуніверситету закликав Зеленського захистити виш від тиску колишніх посадовців МОЗ
Колектив університету попросив захисту у президента. ФОТО: УНН

У зверненні колективу Одеського національно медуніверситету до президента Володимира Зеленського йдеться, що "розпочате колишньою в.о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун та її командою беззаконня продовжується і сьогодні".

"Уже дев'ять місяців багатотисячний колектив вимушений працювати в нелюдських умовах. Прибічники колишнього керівництва МОЗ організовують рейдерські захоплення, наймають тітушок, дискредитують та залякують викладачів і студентів, здійснюють постійний тиск, погрожують знищити університет і не виконують рішення судів. МОЗ досі не підписало кошторис, у результаті чого дев'ять місяців заблокована виплата стипендій, зарплат і господарська діяльність: університет не в змозі оплачувати комунальні послуги, купувати медикаменти для університетських клінік, здійснювати ремонтні роботи", – ідеться у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун: я залишаюся вдома, в Україні

У виші стверджують, що "розпочате [колишньою в.о. міністра охорони здоров'я Уляною] Супрун та її командою беззаконня продовжується і сьогодні".

"Весь колектив нашого університету очікує, що після зміни влади у країні обіцянки перестануть бути лише обіцянками, знущання над нашим університетом нарешті припиняться", – ідеться в листі.

Звернення передали президенту України Володимирові Зеленському, нардепу від "Слуги народу", голові комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайлові Радуцькому й міністерці охорони здоров'я Зоряні Скалецькій.

Нова влада забезпечує спробу реваншу фармацевтичної мафії. Про це заявила колишній очільник Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун.

Зараз ви читаєте новину «Колектив Одеського медуніверситету закликав Зеленського захистити виш від тиску колишніх посадовців МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути