Ексклюзиви
пʼятниця, 08 червня 2007 11:08

28 "нашоукраїнців" вже не депутати. Мороз зачитав заяви

 28 "нашоукраїнців" вже не депутати. Мороз зачитав заяви
Спікер Олександр Мороз на пленарному засіданні Верховної Ради зачитав заяви 28 депутатів від "Нашої України" про їх вихід з фракції.

Зокрема, Мороз зачитав заяви про вихід з фракції Оксани Білозір, Володимира В"язівського, Ольги Герасим"юк, Євгена Гірника, Лілії Григорович, Олега Гуменюка, Юрія Єханурова, Павла Жебрівського, Едуарда Зейналова, Олексія Івченка, Володимира Картука, Миколи Катеринчука, В"ячеслава Кириленка, Руслана Князевича, В"ячеслава Коваля, Богдана Костенюка, Миколи Круця, Володимира Ланового, Ксенії Ляпіної, Володимира Мойсика, Миколи Оніщука, Михайла Поживанова, Михайла Полянчича, Володимира Поляченка, Наталії Прокопович, Станіслава Сташевського, Рефата Чубарова і Зіновія Шкутяка.

При цьому він сказав, що оголошує заяви на підставі інформації, яку підготували працівники апарату Верховної Ради на основі даних реєстрації, стенограми засідання Верховної Ради та відповідних повідомлень.

"Ми маємо підстави підготовити інформацію про ту кількість депутатів від "Нашої України", достовірність присутності яких на засіданні Верховної Ради тоді, коли подавалися повідомлення з їхніми підписами, не викликає сумнівів", - сказав Мороз.

"Я, відповідно до вимог регламенту, зобов"язаний оголосити заяви конкретних депутатів про вихід їх з фракцій", - додав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину « 28 "нашоукраїнців" вже не депутати. Мороз зачитав заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути