четвер, 20 січня 2011 11:31

Життя двох нардепів оцінили в 10 тисяч доларів

На народних депутатів від блоку НУ-НС Володимира Ар'єва та Олеся Донія готують замах. Про це Ар'єв написав в інтернеті на своїй сторінці в мережі "Фейсбук":

— Під'їхав щойно один чоловік — підприємець. Повідомив, що в Партії регіонів говорили між собою — дадуть 10 тисяч доларів, аби з нами розібралися за брифінг із дипломатами і прес-конференцію після нього.

У коментарі "ГПУ" нардеп зазначив, що в нього є всі підстави довіряти людині, яка попередила його про замах.

— Він не в Партії регіонів, але там у нього багато контактів. Я серйозно поставився до інформації. Дарма ця людина говорити не буде, — каже 35-річний Володимир Ар'єв. — Охороною ніколи не користувався, хоча погрожували мені не раз. Ховатися, бігти кудись і наймати охорону я не бачу сенсу.

Ар'єв припускає, що замах планують на нього і Олеся Донія, бо цього тижня вони провели зустріч із дипломатами. На ній у присутності адвокатів Юрія Луценка, Богдана Данилишина, Євгенія Корнійчука депутати розповіли представникам дипломатичних кіл про теперішні переслідування в Україні.

Народний депутат Партії регіонів 52-річний Вадим Колесніченко звернувся до Генпрокуратури з депутатським запитом, в якому вимагає розібратися в ситуації.

— Усі дорослі люди розуміють, що питання "замовлення" людей на загальних зборах не обговорюють. А тут знайшовся якийсь ідіот, який підслухав, що в Партії регіонів сиділа банда злочинців і думала, як би прибрати двох депутатів, які ну просто страшенно заважають і понижують рейтинг ПР. Це настільки смішно, що мені навіть було соромно звертатися до правоохоронців. Але щоб публічно висміяти Ар'єва і Донія, я повинен виконати всі операції відповідно до закону. До них потрібно приставити охоронців, щоб вони не послизнулися на банановій скоринці, щоб на них гілочка не впала. Боже збав! Потім ходи, розгрібай, відповідай за них. Бо є варіант, що хлопчиків розводять як лохів свої ж приятелі з їхньої ж структури. Організовують на них напад, щоб потім підняти їх на щит, зробити героями-мучениками, яким можна на цвинтар принести квіти. Може, їхні ж подільники і хочуть їх грохнути?

Зараз ви читаєте новину «Життя двох нардепів оцінили в 10 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути