четвер, 26 червня 2008 20:05

За доньку Тимошенко вступилися Герман із Шуфричем

В Одесі тривають допити міліціонерів, які побилися із зятем та донькою прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Це сталося минулої п"ятниці, коли Євгенія та Шон Карр поверталися до готелю на мотоциклі.

Вони хотіли проїхати через пляж, але там рух автотранспорту заборонений. Проїзд перегороджував шлагбаум, який охороняли солдат внутрішніх військ Вадим Губський та прапорщик Дмитро Осипенко.

Подружжя стверджує, що правоохоронці відмовилися їх пропустити й побили. Водночас міліціонери переконують: бійку розпочали Євгенія та Шон. Нібито пара була напідпитку. Обидві сторони зняли побої.

Одразу після бійки міліціонерів забрали для допитів. Їм не дозволяють спілкуватися із журналістами. Міністерство внутрішніх справ, яке очолює Юрій Луценко, в інциденті звинуватило правоохоронців. Свідки знімали бійку на мобільний, але вже стерли. У міліції неофіційно визнають, що за це добре заплатили. Журналістам вдалося побачити Губського лише раз — у середу.

— Ми тримаємося. Більше сказати нічого не можу, йде розгляд. Нам заборонили розголошувати, — каже він.

У цьому інциденті прем"єр-міністра Юлію Тимошенко підтримали депутати із Партії регіонів. Ганна Герман заявляє, що "боротися з політиком, використовуючи провокації проти дітей — це не по-людськи". А Нестор Шуфрич натякає: бійка Тимошенко-молодшої та Шона Карра з міліцією "на руку" Секретаріату президента.

Зараз ви читаєте новину «За доньку Тимошенко вступилися Герман із Шуфричем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути