понеділок, 02 червня 2008 17:28

В"ячеслав Кириленко бореться проти безіменних "скандалістів"

У п"ятницю ввечері відбулася політрада партії "Наша Україна". Зібралися у будівлі "Київпроекту" неподалік станції метро Театральна.

— Різні політичні сили щодня намагаються втягнути нас у війну всіх проти всіх, — заявляє перед засіданням голова партії 39-річний В"ячеслав Кириленко. — Але "Наша Україна" теперішнього ґатунку зробить усе, щоб політичні скандалісти відійшли від активної політики.

Назвати імена відмовляється.

За зачиненими дверима партійці засідають кілька годин. Тим часом прес-служба "Нашої України" роздає журналістам заяву партії. Там ідеться про те, що "НУ" намагатиметься зберегти демократичну коаліцію.

— Політрада пройшла блискуче! — говорить після зібрання "нашоукраїнка" Лілія Григорович, 50 років.

Каже, що вирішили перереєструвати членів закарпатської та херсонської обласних організацій "Нашої України". Оскільки нещодавно вийшов із партії голова закарпатських "нашоукраїнців" Іван Балога — брат керівника Секретаріату президента Віктора Балоги. А лідер херсонської парторганізації Борис Сіленков перейшов у партію "Єдиний центр".

— Столичні вибори ми особливо не обговорювали, бо це не були вибори "Нашої України", — продовжує Григорович. — Ви бачили хоч один плакат, де була перша п"ятірка НУ-НС? Ні! Думаю, що наші виборці на вибори не пішли.

На виборах до Київради блок НУ-НС отримав 2,01% голосів. Очолював його список Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ і лідер "Народної самооборони".

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Кириленко бореться проти безіменних "скандалістів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути