Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2007 18:05

Володимир Шандра відмовився від депутатства

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  ”Нашоукраїнці” Ярослав Кендзьор (ліворуч) та Андрій Парубій учора в Центральній виборчій комісії отримали тимчасові посвідчення народних депутатів
”Нашоукраїнці” Ярослав Кендзьор (ліворуч) та Андрій Парубій учора в Центральній виборчій комісії отримали тимчасові посвідчення народних депутатів

Перед входом до зали засідань Центральної виборчої комісії сидить міністр із надзвичайних ситуацій Володимир Шандра і пише заяву про складення депутатських повноважень. Це відбувається за кілька хвилин до засідання ЦВК, де його мають оголосити нардепом.

На засідання заходять 12 членів ЦВК. Одноголосно вирішують зареєструвати 14 нових народних депутатів за списками Блоку Юлії Тимошенко та блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Вони замінять депутатів цих фракцій, які пішли працювати в Кабмін.

Від БЮТу реєструють Василя Кравчука, Олександра Гудиму, Андрія Павловського, Антоніну Болюру, Миколу Потапчука, Сергія Кошина, Бориса Шиянова й Олексія Зарудного. А від НУ-НС — Ярослава Джоджика, Едуарда Зейналова, Сергія Василенка, Ярослава Кендзьора, Миколу Круця та Володимира Шандру.

Однак останній одразу подає вже написану заяву про складення мандату — вирішує залишитися міністром. Замість нього мандат отримує Андрій Парубій.

— Сьогодні визначний день. Багато людей у світі святкують Різдво. Вітаю вас, і до зустрічі через п"ять років, — усміхається голова ЦВК Володимир Шаповал, 59 років.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Шандра відмовився від депутатства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути