понеділок, 23 лютого 2009 17:11

Ющенкові виповнилося 55 років

Учора президент Віктор Ющенко відзначив своє 55-річчя. Він узяв на день відпустку й поїхав із рідними до державної резиденції "Синьогора" на Івано-Франківщині. Прес-секретар президента Ірина Ванникова повідомила, що вже сьогодні глава держави вийде на роботу.

Соратники Ющенка кажуть, що їм важко підібрати для президента подарунок. Доводиться довго вибирати. Часто дарують старовинні речі.

— Мій подарунок — таємниця, — говорить "нашоукраїнка" Ксенія Ляпіна, 44 роки. — Від фракції ми також привітаємо Віктора Андрійовича. Але вже коли він повернеться.

"Бютівець" Андрій Шкіль каже, що нічого Ющенкові не даруватиме, але бажає мудрості й політичної витримки.

Не привітала цього року Ющенка прем"єрка Юлія Тимошенко. Торік вона з урядовцями подарувала йому ікону Богородиці й пила разом із президентом шампанське. А працівники секретаріату подарували Ющенку дерев"яну скриню ручної роботи та фотоальбом зі знімками глави держави, зробленими упродовж року.

2006-го Віктор Ющенко святкував свій день народження в резиденції "Гута". 2005-го був цього дня в Брюсселі. Після повернення відзначив подію в ірландському пабі у центрі Києва.

Зараз ви читаєте новину «Ющенкові виповнилося 55 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути