Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 18:34

Юрій Луценко оголосив про створення нової партії

Наприкінці весни міністр внутрішніх справ 43-річний Юрій Луценко обіцяє створити нову партію. Її основою стане громадська організація "Народна самооборона". Про це він розповів львівській газеті "Високий Замок".

Міністр пояснює, що у нас засилля двох партій — Блоку Юлії Тимошенко та Партії регіонів. Мовляв, тому потрібна третя потужна сила.

— Буду радий бачити там і "нашоукраїнців", які не мають за собою шлейфу бізнес-інтересів та зрад, — каже Луценко. — Хотів би бачити у цій силі й Віталія Кличка. Відкриті двері й політикам, яким із тих чи інших причин некомфортно у БЮТі чи неприйнятно перебувати у Партії регіонів.

"ГПУ" запитала у нардепа від НУ-НС Тараса Стецьківа, 43 роки, про переговори про створення цієї нової партії.

— Я вперше про це чую! — дивується Стецьків. — Ідуть переговори лише про партію на базі блоку НУ-НС. Якщо ж це не вдасться, то тоді й говоритимемо про створення окремої.

На позачергових виборах до Верховної Ради Луценко очолив блок "Наша Україна — Народна самооборона". Обіцяв створити після них на базі блоку єдину потужну партію.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Луценко оголосив про створення нової партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути