пʼятниця, 22 березня 2019 05:05

Юлію Тимошенко підтримують майже третина українців

Автор: ФОТО надане прес-службою партії ”Батьківщина”
  Перший заступник голови фракції ”Батьківщина” ­Сергій ­Соболєв показав першу п’ятірку в рейтингу на вибори президента України. Дані анкетування, які проводять від штабу, завжди підтверджуються офіційними результатами від ЦВК
Перший заступник голови фракції ”Батьківщина” ­Сергій ­Соболєв показав першу п’ятірку в рейтингу на вибори президента України. Дані анкетування, які проводять від штабу, завжди підтверджуються офіційними результатами від ЦВК

Упродовж лютого активісти партії "Батьківщина" провели одне з найбільших анкетувань в історії України. Опитали 2,5 млн виборців з усіх областей.

За його результатами, у першому турі на президентських виборах Юлію Тимошенко підтримують 31,68% громадян. Другим іде Володимир Зеленський — 20,96%, далі — Петро Порошенко із 15,80%.

А в другому турі Тимошенко виграє в обох. У Зеленського — 50,53%, проти його 40,55%, а в Петра Порошенка — 57,50%, проти його 31,20%.

— 31 відсоток Юлії Тимошенко — це фактично прогнозований результат, який показують більшість соціологічних компаній. Єдина різниця — це не тисячі, а реальні 2,5 мільйона респондентів. Це вже не опитування, а реальне голосування, — каже під час прес-конференції у Києві заступник голови фракції Сергій Соболєв.

Підтвердженням цифр, отриманих під час анкетування, є результати семи хвиль виборів в об'єднаних територіальних громадах.

— Коли ви порівняєте з даними Центральної виборчої комісії по семи хвилях виборів, у яких були залучені понад чотири мільйони виборців, то побачите, що фактично ця цифра близька до тієї, що оприлюднила ЦВК. Партія "Батьківщина" і наші кандидати отримали понад 30 відсотків місць в об'єднаних громадах, — зауважує політик.

Додає, що всі соцопитування рейтингових компаній до грудня свідчили, що Юлія Тимошенко — беззаперечний лідер.

— Та з початком передвиборчої кампанії у результатах з'явилися ознаки брудних маніпуляцій — першими в рейтингах стали і Порошенко, і Зеленський, і Тимошенко, і Гриценко й інші кандидати.

Саме тому "Батьківщина" презентувала дані анкетування, яке вона не раз проводила і результати якого завжди підтверджуються офіційними результатами виборів на сайті ЦВК.

10 тисяч жителів Сіверськодонецька на Луганщині зібралися на мітинг Юлії Тимошенко 17 березня. Загалом в місті живуть 104 тис. громадян.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Тимошенко підтримують майже третина українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути