Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 18:25

Юлія Тимошенко атакувала Фонд держмайна

Сьогодні вранці прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко приїхала до Фонду держмайна представляти виконувача обов"язків його керівника — нардепа-"бютівця" Андрія Портнова. Голови Фонду Валентини Семенюк-Самсоненко там не було.

За словами прес-секретаря Фонду Ніни Яворської, прем"єрці не вдалося здійснити задумане, бо працівники установи розійшлися. Тимошенко висловлює свою версію:

— Було проведено нараду. Ми дали доручення всім керівникам департаментів, заступникам, і вони почали нормально працювати.

Прем"єр-міністр також стверджує, що представила Портнова колективу.  А Семенюк-Самсоненко вручила документи, які підтверджують усунення її від виконання службових обов"язків до завершення службового розслідування.

— На базі рішення суду виконувачем обов"язків голови Фонду є Портнов, — каже Юлія Тимошенко.

За кілька годин Валентина Семенюк-Самсоненко зібрала журналістів. Вона припустила, що прем"єр зі своєю командою хочуть знищити архіви Фонду держмайна. Валентина Петрівна заявила, що не віддасть Портнову документи й печатку.

— Сьогодні, у Страсну п"ятницю, темні чорні сили, які ходять у білому і пухнастому вбранні, вдруге здійснили рейдерську атаку, — каже Семенюк-Самсоненко.

Директор Центру політичних досліджень "Український барометр" 54-річний Віктор Небоженко вважає, що такими діями Юлія Тимошенко хоче показати, хто у країні господар.

— Це рейдерство, — каже він. — Справа не в тому, що це зробила Тимошенко. Так не можна робити за жодних умов, бо Фонд держмайна — державний орган.

Небоженко додає, що в такий спосіб прем"єр-міністр хоче принизити президента.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Тимошенко атакувала Фонд держмайна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути