середа, 06 червня 2007 18:09

У секретаріаті провели День закритих дверей

З нагоди Дня журналіста Секретаріат президента 6 червня проводив День відкритих дверей. За ідеєю, це була екскурсія для всіх бажаючих журналістів. Однак на практиці для декого це стало днем закритих дверей. Зокрема й для "ГПУ".

На захід потрібно було заздалегідь акредитуватися. Відведений для цього час завершувався о 15-й годині у вівторок. На президентському сайті було вказано три телефони для акредитації. Журналісти "ГПУ" справно дзвонили на них, починаючи від 13-ї, але безрезультатно. Два телефони були переключені на факс, а третій —  весь час зайнятий. Не відповідала на дзвінки і керівник прес-служби секретаріату Лариса Мудрак.

Слухавку на зайнятому раніше телефоні взяли лише о 16-й. В акредитації нам відмовили: мовляв, час для неї уже закінчився. А на запитання, чому ж не відповідали на дзвінки раніше, працівниця прес-служби Олена пояснила:

— Це хіба що з першої до третьої не могли. Бо мене тут не було.

За її словами, решта телефонів мовчали, бо "люди були у роз"їздах".

Як на здоровий глузд, відсутність чи зайнятість одних чиновників мала б бути проблемою прес-служби — нехай би посадили на телефони інших. Однак проблемою це стало для журналістів.

Це вже не перша подібна річ, що трапилася у стосунках нашої газети із прес-службою глави держави. Дивно, адже президент Віктор Ющенко постійно декларує повагу до професії журналіста, але з боку його ж прес-служби такої часто годі дошукатися.

Зараз ви читаєте новину «У секретаріаті провели День закритих дверей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути