Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 00:10

У Кремля є ким замінити Порошенка, а в нас — нема

Суть нинішньої кризи — не в конфлікті Порошенка і Саакашвілі. Вона значно шир­ша. Петро Олексійович давно не влаштовує Кремль, віднедавна — Захід, і нас — активну та свідому частину українців. Кого від початку, кого — пізніше. Але після останніх зашкварів, думаю, що більшість із нас.

Повалити його — не проблема. Силові структури, крім армії, ні на що не здатні професійно та деморалізовані ще з 2014 року. Армія, сподіваюсь, лишиться поза тиловими "розборками" і триматиме фронт.

Проблема в іншому: у Кремля є ким замінити Порошенка, більш прийнятним для них. Це навіть не один варіант. А в Заходу і, головне, у нас — досі нема. І в першу чергу вирішувати слід цю проблему, притому якнайскоріше. Все решта станеться оперативно й малою кров'ю. Не вирішимо — загроза хаосу та втрати держави наближається зі швидкістю й невблаганністю розігнаного важкого локомотива.

Євген Дикий, біолог, екс-командир роти батальйону "Айдар"

Зараз ви читаєте новину «У Кремля є ким замінити Порошенка, а в нас — нема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути