середа, 03 жовтня 2007 17:32

Тимошенко розповіла про фальсифікації на Сході

Минулого вівторка на свою прес-конференцію лідерка Блоку Юлії Тимошенко запізнюється на півгодини. Її охоронці нервують. Один із них в очікуванні спльовує на руку й прилизує чуба. А прес-секретарка двічі просить, щоб журналісти ще почекали. Мовляв, лідерці мають принести останні дані голосування.

Зрештою 46-річна Юлія Тимошенко швидко заходить до зали. Із нею депутат парламенту Грузії Ґіві Тарґамадзе, 39 років. До України він приїхав як міжнародний спостерігач на дострокових виборах. Тимошенко показує йому, щоб сідав біля неї, та починає розповідати про фальсифікації на Донеччині та Луганщині на користь соціалістів. Додає, що міністр транспорту соціаліст Микола Рудьковський та заступник міністра внутрішніх справ Федір Влад підкуповували членів виборчих комісій.

— Так низько, як упав Мороз, жоден політик ще не падав, — каже Тимошенко.

Додає, що написала листа виконуючому обов"язки голови СБУ Валентинові Наливайченку. Просить його порушити кримінальні справи проти голів комісій, які підробляли результати голосування.

Далі Тимошенко розповідає, що міжнародні спостерігачі зафіксували багато порушень у східних областях. Просить розповісти про це Тарґамадзе.

— Ми зафіксували, як представники виконкомів змушували навіть переписувати голоси Партії регіонів на Соцпартію, — говорить російською він.

Тимошенко додає, що на виборчій дільниці N40 на Донеччині на вул. Благоустроєній, у школі закрили міжнародного спостерігача й погрожують фізичною розправою. Уночі в його машині розбили скло.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла про фальсифікації на Сході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути