Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 17:01

Тимошенко обіцяла не балотуватися в президенти

Перед призначенням на посаду прем"єра на зустрічі з фракцією НУ-НС Юлія Тимошенко обіцяла не висувати свою кандидатуру на наступних президентських виборах. Про це у суботу розповів народний депутат від цього блоку Роман Зварич, 54 роки.

— Їй у лоб було поставлене запитання: чи відмовляється від президентських амбіцій на наступних виборах? — говорить "нашоукраїнець". — Вона відповіла дуже чітко, що таких амбіцій немає. Навпаки: робитиме все можливе, щоб наша команда працювала на єдиного кандидата — Віктора Андрійовича Ющенка.

Минулої неділі у Донецьку журналісти запитали про це у Юлії Тимошенко. Вона відповіла: має намір наводити лад у країні, а не думати про президентські вибори.

50-річний "нашоукраїнець" Юрій Кармазін згадує, що та зустріч із Тимошенко відбулася 10 грудня.

— Але у виступі Юлії Тимошенко була обмовка: вона не збирається йти на президентські вибори лише в тому випадку, якщо команда президента, наша фракція і уряд нормально співпрацюватимуть, — наголошує.

Керівник Центру політичних досліджень "Пента" 47-річний Володимир Фесенко звертає увагу, що жодних офіційних заяв із цього приводу Тимошенко не робила.

— Якщо і була якась обіцянка, то в закритому режимі та в неофіційній обстановці, — зазначає Фесенко. — Щоб стати прем"єр-міністром, Юлія Володимирівна могла пообіцяти Вікторові Ющенку та фракції НУ-НС усе, що завгодно.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяла не балотуватися в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути