вівторок, 10 червня 2008 18:09

Тимошенко називає парламентську кризу "шелухою"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На відкритті виставки ”Агро 2008” в Українському домі у Києві минулого понеділка прем’єру Юлії Тимошенко подарували сніп  із першого покосу з Одещини
На відкритті виставки ”Агро 2008” в Українському домі у Києві минулого понеділка прем’єру Юлії Тимошенко подарували сніп із першого покосу з Одещини

У понеділок прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко побувала на урочистому відкритті виставки-ярмарку "Агро 2008". У столичному Українському домі її організували Міністерства аграрної та промислової політики. Триватиме захід до четверга.

Тимошенко запізнюється на 20 хв. Урочисту частину без неї не відкривають. Прем"єр заходить, сідає з міністрами в президії. Її запрошують до слова. Тимошенко каже, що цей рік буде переломним для аграріїв.

— Якщо Україна виправдає сподівання щодо збільшення вдвічі врожаю зерна, то цей результат можна буде назвати "Український прорив", — натякає на назву передвиборної програми БЮТу на парламентських виборах 2007 року. — Перші кроки у цьому напрямку ми вже зробили.

Прем"єрці дарують великий сніп із першого покосу з Одещини. Із ним вона виходить із зали. Розповідає, що уряд за рахунок держбюджету покриватиме проценти за кредитами для ферм — щоб розвивати тваринництво. Запевняє, що все в Україні йде на краще.

Цей рік буде переломним для аграріїв

Журналісти запитують Юлію Тимошенко, чому у парламенті депутати виходять із коаліції.

— Відкиньте всю політичну шелуху. Ми досягаємо прекрасних результатів завдяки гарній роботі уряду, — відмахується прем"єр.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко називає парламентську кризу "шелухою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути