Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2007 18:22

Суд відмовив Бокому

Депутат Верховної Ради п"ятого скликання від СПУ Іван Бокий, 65 років, минулої п"ятниці подав позов до Вищого адміністративного суду. Вимагав, щоб Центральна виборча комісія повторно перерахувала голоси на всіх виборчих дільницях України й не оголошувала результатів виборів. Політик підрахував, що виборців повинно бути на 3 млн менше. Мовляв, ці люди виїхали у 2003–2007 роках і на час виборів були за кордоном. На його думку, це призвело до фальсифікації виборів.

Однак Вищий адміністративний суд відхилив позов одного з лідерів Соцпартії. Підстава — суд не розглядає порушень, що сталися до дня виборів.

— Ми іншого й не чекали, — визнає Бокий. — Хотіли підтвердження того, що адміністративний суд є частиною найбільшої афери зі списками виборців. У цьому змовилися президент України, його секретаріат, система адміністративних судів, Центрвиборчком і прикордонна служба України.

Бокий каже, що суд відмовився приймати справу до розгляду через вказівку Віктора Ющенка. Бо той заборонив оскаржувати результати виборів.

— Це так можна наказати собаці у будці або своїм бджолам, хоча навіть вони можуть не послухати! — жартує Бокий. — А громадяни України мають знати і "варити" головою, куди вони були втягнуті.

Додає, що тепер випускатиме газету "Селянська правда від Івана Бокого".

Учора по обіді Центральна виборча комісія мала оголосити остаточні результати голосування на дострокових виборах. Однак на час здачі газети цього ще не зробила.

Зараз ви читаєте новину «Суд відмовив Бокому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути