Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2007 18:17

Стретович проти дострокових виборів

"Дострокові вибори не приведуть до поліпшення ситуації в суспільстві", — каже голова Християнсько-демократичного союзу і народний депутат від "Нашої України" Володимир Стретович, 49 років. Він вважає, що утвориться двопартійна система, яка буде захищати інтереси не простих людей, а кланово-олігархічних кіл.

Учора Стретович дав прес-конференцію. Заходить до зали спокійний. Але коли починає говорити, помітно хвилюється. Скоромовкою висловлює свою позицію.

— Ми не виступаємо проти дострокових виборів, але не педалюємо цей процес, — зазначає. — За сьогоднішніх умов оновлення політичної еліти не відбудеться.

Далі Стретович пояснює, що вибори повинні дати нових виконавців, які будуть рухати суспільство вперед. А в сьогоднішніх умовах одні домовляться з іншими. "Регіонали" впливатимуть на Схід, а БЮТівці — на Захід.

— Держава від цього тільки програє, — додає голова ХДС.

За його словами, доки не виростуть нові кадри, проведення виборів — це трата грошей на вітер. Для цього ж треба принаймні 400 млн грн.

Стретовича запитують про ставлення до "Народної самооборони" Юрія Луценка.

— Ідея нам до вподоби. Якщо вони й надалі залишатимуться громадською організацією, не переходячи в політичний проект, ми залюбки будемо з ними співпрацювати, — усміхається.

Зараз ви читаєте новину «Стретович проти дострокових виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути