Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2007 19:07

Син Ющенка незабаром одружиться

Ходять чутки, що незабаром одружиться 21-річний син президента Віктора Ющенка Андрій. Весілля нібито має відбутися в Мукачевому, у старовинному замку Паланок. Уже майже рік там розписують молодят, бо стару будівлю місцевого РАЦСу ремонтують. Вінчання президентського сина має відбутися в одній із церков біля Паланку.

Місцеві жителі розповідають, що в місті наводять порядки та ремонтують дороги.  Дуже багато міліції, яка зупиняє та перевіряє документи у всіх водіїв з іногородніми номерами.

За іншою інформацією, це зовсім не пов"язано з весіллям сина президента. У замку справді очікують Ющенка. Він має відкрити там виставку картин художника Михая Мункачі. А гостями президента мають бути президент і прем"єр-міністр Угорщини Ласло Шойома та Ференц Дюрчань, а також президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Водночас джерело з адміністрації одного з мукачівських готелів говорить, що весілля Андрія Ющенка дійсно відбудеться — через два тижні.

Майбутньою дружиною Андрія Ющенка стане Ганна Павлович, яка на два роки старша від свого нареченого. Вони вже два роки живуть разом.

Зараз ви читаєте новину «Син Ющенка незабаром одружиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути