понеділок, 06 жовтня 2008 17:59

Син Михайла Сироти став одним із лідерів Трудової партії

На з"їзді Трудової партії України в суботу обрали її нове керівництво. Колишній лідер ТПУ Михайло Сирота загинув наприкінці серпня в автокатастрофі.

Новим головою партії став 52-річний Сергій Павленко. Він є заступником голови комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності. У парламент був обраний за списком Блоку Литвина, до якого входять Народна та Трудова партії.

Першим заступником Павленка став син покійного Михайла Сироти Дмитро, 29 років. За фахом він юрист, дотепер політикою не займався.

Подібна практика не нова. Після загибелі голови Народного руху В"ячеслава Чорновола нардепом став його молодший син Тарас. Донька загиблого "нашоукраїнця" Юрія Оробця Олеся отримала мандат на минулих дострокових виборах за списком блоку "Наша Україна — Народна самооборона". "Бютівець" Андрій Павловський став депутатом Верховної Ради після смерті батька — нардепа від БЮТу Михайла Павловського.

Зараз ви читаєте новину «Син Михайла Сироти став одним із лідерів Трудової партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути