пʼятниця, 19 липня 2019 05:00

Сергій Іващенко знає, що потрібно бізнесу, і зможе допомогти розвитку економіки країни

 

Верховна Рада VІІІ скликання виявилася недієздатною, бо туди потрапило чимало людей, які не мали досвіду і розуміння, що потрібно робити і як працювати на благо країни. Ми не можемо дозволити собі припуститися такої ж помилки, надавши мандат довіри тим, хто знову захищатиме власні інтереси в парламенті, а не дбати про людей. Тому я зроблю все для того, щоб новий парламент не повторив помилок попереднього.

Декілька років я працюю депутатом сільської ради і чимало зробив для Щербанівської ОТГ. Пишаюся плодом своєї праці — житловим комплексом "Садовий", дитячим садочком, який ми збудували за європейськими зразками.

Я все своє життя працюю для людей. Багато їжджу Полтавщиною і бачу, чим живуть громади, чого їм бракує, які проблеми хвилюють людей.

Найголовніше наше завдання — зберегти незалежність, повернути окуповані території і стати економічно розвинутою країною. У нас для цього є все: і природні багатства, і людські ресурси. Процвітанню держави заважають дві речі: корупція і рейдерство — коли бандити домовляються з поліцією і прокуратурою про те, що вони безкарно збиратимуть чужий урожай, а правоохоронні органи просто імітуватимуть діяльність. Я зроблю все, щоб припинити це на законодавчому рівні.

Для того, щоб поліпшилась якість життя, в країні повинні з'явитися нові підприємства і робочі місця. Люди мають отримувати гідну заробітну плату, а держава — сплачені підприємцями податки. Я сам підприємець і знаю, про що кажу. Ми щороку створюємо десятки робочих місць, залучаємо кваліфікованих спеціалістів і наповнюємо держбюджет. Я знаю, що потрібно бізнесу, і зможу допомогти розвитку економіки країни.

Я завжди стоятиму на захисті прав людей. Це мій головний принцип у житті, і я його ніколи не зраджу. Я докладу всіх зусиль для покращення добробуту українців. Ми разом перетворимо Україну на сучасну, європейську, прогресивну і заможну державу.

Шановні земляки, я закликаю вас ­зробити свідомий вибір. Досить вірити порожнім обіцянкам! Обирайте того, хто вміє ефективно господарювати, хто живе серед вас і щодня дивиться вам у вічі. Змінюймо країну разом! Я вас не підведу!

Щиро Ваш кандидат у ­народні ­депутати України по 145-му округу ­Сергій Іващенко

Зараз ви читаєте новину «Сергій Іващенко знає, що потрібно бізнесу, і зможе допомогти розвитку економіки країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути