Ексклюзиви
пʼятниця, 22 грудня 2017 06:20

Родина Луценків третій рік живе в батьківській хаті за мільйон доларів

Автор: www.vesti-ukr com
  Будинок подружжя Ірини та Юрія Луценків розташований у селищі Стоянка під Києвом. Його площа становить майже 800 квадратних метрів. За документами, орендують його у батька Ірини Степана Нарембіка. 2014 року заявляли, що це — тимчасове житло
Будинок подружжя Ірини та Юрія Луценків розташований у селищі Стоянка під Києвом. Його площа становить майже 800 квадратних метрів. За документами, орендують його у батька Ірини Степана Нарембіка. 2014 року заявляли, що це — тимчасове житло

— Це не моє житло. Ми тут живемо тимчасово, бо робимо ремонт у квартирі, — казала 2014-го народний депутат Ірина Луценко, якій зараз 51 рік.

Тоді журналісти приїздили до маєтку Луценків в елітному селищі Стоянка під Києвом. Просили пояснити походження нерухомості. Будинок на понад 800 "квадратів" рієлтори оцінили в $1 млн. Він зареєстрований на уродженця Рівненщини Степана Нарембіка. Це — батько Ірини Луценко. Останні 12 років — пенсіонер. Раніше працював в автоколоні міста Дубно Рівненської області.

Сім'я генпрокурора 53-річного Юрія Луценка досі живе в тому будинку. Це він підтвердив у "Фейсбуку" 9 грудня. Тоді учасники "Автомайдану" організували автопробіг "Ковдра для генпрокурора". Привезли йому картату ковдру.

"Субота в мене завжди робочий день. Моральні проблеми пікетування домашнього помешкання залишаю на совісті "активістів". Картатої ковдри не потребую. Працюю чесно", — написав Юрій Віталійович.

"Тут нічого дивного немає. Це в розвинутих країнах пенсіонери на старості років ідуть на відпочинок і насолоджуються життям. А в нас батьки чиновників і прокурорів раптом починають працювати в бізнесі. І одразу досягають шалених успіхів, розживаючись за лічені тижні, а то й дні — мільйонами, фірмами, маєтками, іномарками", — пишуть журналісти програми "Схеми".

Зараз ви читаєте новину «Родина Луценків третій рік живе в батьківській хаті за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути