Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 20:06

"Регіонал" ударив депутата з "Нашої України"

24 червня прокурор Харківської області порушив кримінальну справу проти секретаря міськради "регіонала" Геннадія Кернеса, 49 років. Приводом стала заява депутата з "Нашої України" Андрія Руденка, 35 років.

На сесії міськради 20 червня він узяв слово під час розгляду питання про передачу дозволів на землевідведення. Із трибуни "нашоукраїнець" заявив, що у списку кандидатів на дозволи є депутати та правоохоронці. Мер Михайло Добкін наказав вимкнути опозиціонерові мікрофон. А Кернес назвав його "хворим".

Руденко вийшов із зали. Секретар міськради побіг за ним. Наздогнав депутата на сходах, ударив нижче спини і сховався за свого охоронця. Руденко повернувся до сесійної зали й вийшов до трибуни.

— Геннадію Адольфовичу, вийшли б сюди, і вдарили б тут! Разом з охоронцями! — заявив "нашоукраїнець". — Сволота! Просто сволота, скотина!

— Нікого я не наздоганяв і ні за ким я не біг... Усе це емоції й уява Андрія Івановича, — відказав Кернес.

Він не знав, що оператор одного з місцевих телеканалів зняв удар на відео. Руденко написав заяву до міліції й надав оригінал відеозапису. За хуліганство Геннадієві Кернесу загрожує штраф до 17 тис. грн, або ув"язнення строком до п"яти років.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" ударив депутата з "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути