Ексклюзиви
вівторок, 20 січня 2009 17:37

"Регіонал" Серебреник звинувачує "бютівку" Томашевську в сексуальних домаганнях

  Депутат Одеської міськради від ”Регіонів” Павло Серебреник запевняє, що відмовлявся від інтиму з начальником обласного КРУ Лілією Томашевською
Депутат Одеської міськради від ”Регіонів” Павло Серебреник запевняє, що відмовлявся від інтиму з начальником обласного КРУ Лілією Томашевською

Депутат Одеської міськради від Партії регіонів Павло Серебреник, 39 років, звинуватив начальника Одеського обласного контрольно-ревізійного управління 31-річну "бютівку" Лілію Томашевську в сексуальних домаганнях.

Розповів, що напередодні Різдва одеське КРУ організувало поїздку в дитячі будинки регіону, щоб роздати подарунки. Серебреникові належить один із найбільших у місті автотранспортних заводів "Експрес". Він погодився допомогти КРУ.

Томашевська запросила його в машину. Там почала тиснути: вимагала віддати компрометуючі документи на колишнього голову КРУ Володимира Мазарака, які нібито були в Серебреника. Однак він сказав, що не має документів і не хоче брати участь у конфлікті між колишнім і теперішнім начальниками управління. Тоді жінка пригрозила перевірками.

Дорогою назад Томашевська сказала, що стомлена й запропонувала зупинитися у придорожньому готельному номері, аби відпочити й випити кави. Після цього вона запропонувала "регіоналові" інтим. Чоловік каже, що відмовлявся. Чим усе закінчилося в готелі, не розповідає.

Томашевська запропонувала зупинитися у придорожньому готельному номері

— Він провокатор, — говорить Томашевська про заяву депутата. — Таким чином хоче себе прорекламувати.

Томашевська прославилася на всю країну торік улітку, коли відсвяткувала призначення на посаду виконувача обов"язків начальника Одеського КРУ у стрип-барі. Фотографії з вечірки, де вона танцює зі стриптизером, потрапили в Інтернет. Томашевська на них у короткій шкіряній спідниці, прозорій блузці та замшевих чоботях. До неї притуляється майже роздягнений м"язистий чоловік у чорному картузі американського полісмена.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Серебреник звинувачує "бютівку" Томашевську в сексуальних домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути