четвер, 30 липня 2020 05:31

Популярність Пальчевського зростає в Києві та по всій країні

Автор: APOSTROPHE.UA
  За бізнесмена і лідера партії ”Перемога” Андрія Пальчевського готові віддати голоси на виборах міського голови 11 відсотків киян, за оприлюдненими 14 липня даними Центру Разумкова. Його випереджає тільки чинний мер Віталій Кличко
За бізнесмена і лідера партії ”Перемога” Андрія Пальчевського готові віддати голоси на виборах міського голови 11 відсотків киян, за оприлюдненими 14 липня даними Центру Разумкова. Його випереджає тільки чинний мер Віталій Кличко

Країна стоїть на порозі місцевих виборів. Соціологи та експерти кажуть, що ця кампанія сильно відрізнятиметься від попередніх. Уперше за багато років українці хочуть бачити у владі не молодих реформаторів, а людей з досвідом і вмінням керувати.

За рік "слуги народу" не раз дискредитували себе та вкотре не виправдали надій. Від минулорічної підтримки команди президента електоратом мало що залишилося. Цей сигнал миттєво вловили на місцях і вже готуються стати реальною альтернативою центральній владі.

У регіонах штаби партій тільки починають підготовку до виборчих перегонів, а в Києві вона вже йде повним ходом. І тут найбільше дивує Андрій Пальчевський і його політична сила. Його підтримують 11% жителів столиці, згідно дослідження Центру Разумкова.

Столичні вибори важливі в розрізі ­всієї країни. Київ — багато в чому показовий, і успіх тут означатиме підтримку в більшості областей України, вважає політичний експерт 32-річний Анатолій Октисюк: "Вибори в Києві — це політична проєкція для всіх гравців на загальнонаціональному рівні. Цікаво, що той же Пальчевський і його партія "Перемога" розгорнули активну кампанію не тільки в Києві, а й в інших містах і областях. При цьому команда працює активніше за конкурентів. Якщо партія Пальчевського зможе бути успішна на місцевих виборах у Києві, то ­отримає гарну можливість використовувати цей рейтинг для просування своїх політичних цілей і по всій Україні".

Висока підтримка виборцями Пальчевського та його політсили не дивує й політичного експерта Вадима Карасьова, 64 роки.

"Пальчевський — серйозний кандидат, враховуючи його публічну активність. Його вміння триматися на публіці, підготовка й освіта — це тільки початок", — каже він. Відзначає, що Пальчевський сильний оратор і подобається людям як особистість.

Букмекери, які знаються на результатах виборів, вірять у шанси Пальчевського. На перемогу громадського діяча і заснов­ника клініки "Евролаб" приймають ставки з коефіцієнтом 4.0, згідно з останніми даними. Лише за один тиждень шанси Пальчевського подвоїлися. У кандидата від "Слуги народу" Ірину Верещук фахівці вірять вдвічі менше, і на її перемогу дають коефіцієнт 8.0.

Українські вибори непередбачувані, і "темні конячки" тут часто перемагають фаворитів. Тепер слово за виборцями. До місцевих виборів залишається трохи менше трьох місяців.

Зараз ви читаєте новину «Популярність Пальчевського зростає в Києві та по всій країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути