Ексклюзиви
вівторок, 08 квітня 2014 06:10

Під час бійки помер чоловік

У Харкові під час мітингу в понеділок на площі Свободи помер 77-річний чоловік, прихильник Майдану. Йому стало зле під час сутичок із сепаратистами. "Швидка" не встигла доправити до лікарні.

Близько 13.00 сотня осіб у масках і касках, із палицями на площі Свободи у Харкові напали на людей з українськими прапорами. Кидали вибухові пакети й петарди. З палицями ганялися за активістами з українською символікою.

Увечері 6 квітня проросійські мітингувальники захопили Харківську облдержаміністрацію.

У Луганську в неділю близько 2 тис. сепаратистів прийшли під будівлю обласного управління СБУ. Вимагали звільнити керівника громадського об'єднання "Луганська гвардія" Олександра Харитонова й депутата облради Арсена Клінчаєва, яких затримали силовики у п'ятницю.

Кілька десятків чоловіків вибили двері та вікна на першому поверсі. В приміщення закинули кілька димових шашок і петард. Увірвалися в будівлю й виштовхали звідти працівників. При вході до відомства звели барикаду з шин та лавок. За даними міліції, штурмовики пограбували кімнату, де зберігали зброю.

Зараз ви читаєте новину «Під час бійки помер чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути