Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 19:02

Партія регіонів візьме участь у виборах

Партія регіонів виконуватиме указ про проведення виборів 30 вересня. Про це "ГПУ" розповів заступник голови парламентської фракції "регіоналів" Михайло Чечетов, 53 роки.

— Мы готовы к выборам, поскольку подписали соглашение. Только нужно довести до конца юридическое обнуление списков, — каже Чечетов. — Это вопрос кандидатов в депутаты, ЦИК, судов. Пусть доводят до логического конца. С тем, чтобы с первого августа полностью был зажжен зеленый свет проведению выборной кампании. Мы примем участие.

"Регіонал" говорить, що рішення про участь у дострокових виборах остаточно буде прийняте під час з"їзду партії. Він відбудеться у перших числах серпня.

— Вот тогда будет решаться вопрос о списках, в каком формате партия пойдет на выборы, сама или не сама. Мы еще решения о выборной кампании не принимали, штабы еще не разворачивали, — каже Чечетов.

Водночас, за його словами, розгортання передвиборних штабів може зайняти кілька днів.

37-річний "регіонал" Юрій Мірошниченко каже, що з"їзд Партії регіонів може відбутися у два етапи — один у липні, а другий на початку серпня.

Також говорить, що Партія регіонів не виключає четвертого указу президента про проведення виборів. На запитання, чи оскаржуватимуть вони його в Конституційному суді, каже, що "регіонали" і третього указу президента не оскаржували. Мовляв, під цим поданням до Конституційного суду немає підпису жодного депутата із фракції Партії регіонів. На уточнююче запитання, чи це зробили лише комуністи і соціалісти, сміючись відповідає:

— Це ви сказали.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів візьме участь у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути