середа, 08 грудня 2010 02:15

"Нашій Україні" треба бути не такою пасивною"

"Нашій Україні" треба бути не такою пасивною"

Партія "Наша Україна" на засіданні політради у п'ятницю вирішила активніше працювати й повертати довіру людей. Для цього оновили керівництво — у вересні головою політради став Валентин Наливайченко. Головою партії залишився колишній президент Віктор Ющенко. На засіданні останнього не було.

— Ми прийняли нову політичну платформу діяльності партії, — каже 39-річний Андрій Парубій, заступник голови політради. — Визначили п'ять головних напрямків діяльності партії. Розробили концепції, які стосуються національної ідентичності, євроатлантичного напрямку, захисту малого та середнього бізнесу. До того ж вирішили перенести з'їзд на лютий-березень. Скоріше за все парламентські вибори будуть у березні. Проведемо з'їзд напередодні виборів. Продовжили роботу статутної групи, яка опрацьовує матеріали, що надходять із регіонів. У статуті плануємо цілий ряд змін. Йдеться й про пропорційність представництва регіонів у керівних органах, упорядкування відносин між керівництвом та осередками. Не можу сказати, які із цих змін будуть внесені, бо це може зробити тільки з'їзд.

Ваш рейтинг був 20 відсотків, а тепер балансує на межі мінімально необхідного для входження у парламент. Як можна виправити ситуацію?

— У партії бувають підйоми та спади. Коли партія не долає прохідний бар'єр, вона не розпускається, а приводить нову команду й шукає нові шляхи для комунікації з громадянами. Ми оновили керівництво приблизно на 80 відсотків.

Рейтинг партії впав через роздрібненість демократичних політсил. Звідси й боротьба між собою, а не з опонентами. Були помилки й у партійній роботі. "Нашій Україні" треба було бути не такою пасивною. Але мені некоректно обговорювати попереднє керівництво. Треба своїм прикладом показувати, як робити краще.

Зараз ви читаєте новину «"Нашій Україні" треба бути не такою пасивною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути