Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2007 16:46

Мороз забув ім"я Кириленка

Голова Верховної Ради Олександр Мороз, 62 роки, після зустрічі лідерів країни у Секретаріаті президента дав прес-конференцію в парламенті. Про результати перемовин каже лише, що домовилися створити комісію, яка аналізуватиме законопроекти. Розгляд найконфліктніших із них — відсуне на невизначений час.

Мороз відкриває свій блокнот на першій сторінці. Вона списана дрібним почерком, щільними рядками. Нагадує, що Верховна Рада цього тижня вирішить питання щодо статусу віце-прем"єр-міністра Володимира Рибака. Він має очолити Міністерство будівництва. Окремо мають затвердити міністра з питань житлово-комунального господарства.

— Це може бути один із мерів, який уже провів реформу ЖКГ у своєму місті, — каже Мороз.

Називати прізвище кандидата не хоче. Мовляв, може помилитися. Розповідає, що прем"єр зібрав мерів і запропонував їм самим внести кандидатуру. Більшість не захотіли — надто велика відповідальність.

Про голосування по кандидатурі Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ Мороз говорить, що на зустрічі в президента це питання підняли лідери опозиції.

— Іван... — каже він, тоді озирається на свого прес-секретаря. Йому підказують. Мороз виправляється: — В"ячеслав Кириленко і Юлія Тимошенко.

Журналісти кілька разів запитують спікера, чи визначилася антикризова коаліція, як голосуватиме. Але він щоразу ухиляється від чіткої відповіді.

Зараз ви читаєте новину «Мороз забув ім"я Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути