Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2007 17:57

Люди Кінаха до антикризової коаліції не перебіжать

Народний депутат від блоку "Наша Україна" та голова Партії промисловців і підприємців Анатолій Кінах, 52 роки, запевняє, що нардепи — члени УСПП не перейдуть до антикризової коаліції. Так на вчорашній прес-конференції він прокоментував інформацію про те, що антикризовики хочуть перекупити опозиційних депутатів і створити у Верховній Раді конституційну більшість.

— Ми ніколи не були кишеньковою партією, — каже Кінах. — І якщо вже підписали опозиційну угоду, то її дотримаємося.

Проте Анатолієві Кінаху не подобаються положення угоди БЮТу та "Нашої України", де союзники мають намір радити президентові Віктору Ющенку ветувати всі закони антикризової коаліції. На його думку, це призведе до ще більшого протистояння в парламенті.

— Президент повинен ветувати закони, які по змісту суперечать Конституції. А не тому, що їх ухвалили антикризовики, — пояснює Кінах. — Це буде стінка на стінку, що нічого не дасть, окрім нових сварок.

Голова УСПП також негативно ставиться до того, що Ющенко може очолити партію "Народний союз "Наша Україна". На думку Кінаха, президент повинен бути не частиною якоїсь опозиції, а силою, що консолідує націю.

Зараз ви читаєте новину «Люди Кінаха до антикризової коаліції не перебіжать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути