вівторок, 15 січня 2019 07:45

Луценко не хоче відставати від президента

"Головні джерела корупції — це 3,5 тисячі держпідприємств, 75 відсотків з яких формально неприбуткові. На другому місці — митниця і податкова. Далі — тіньовий порядок видачі ліцензій на газ, нафту, бурштин, пісок. Також — махінації з землями Аграрної академії наук, Державна архітектурно-будівельна інспекція і ряд менших дірок", — написав у "Фейсбуку" генеральний прокурор 54-річний Юрій Луценко. Так прокоментував пост народного депутата Вадима Денисенка про боротьбу з корупцією.

Того ж дня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган виклала фотографії Луценка з очільником Української греко-католицької церкви Святославом Шевчуком. Говорили про судочинство і верховенство права. Про зустріч попросив чиновник.

— Луценко не хоче відставати від Петра Порошенка, який їздить із томосом по країні. Як один із наближених до президента, фіксує свою присутність у церковному полі, — говорить політолог Олександр Кочетков, 62 роки.

— Генпрокурор завжди думає про самостійну кар'єру. Але все залежатиме від виборів президента. Якщо Порошенка переоберуть, Луценко зможе претендувати на більше. Він хоче бути прем'єр-міністром. Якщо ж нинішній глава держави програє вибори — Юрій Віталійович спробує повторити 2008 рік і потрапити в парламент. Тоді з партією "Народна самооборона" увійшов до "Нашої України". Зареєструє партію, яка тяжітиме до більш потужної.

Зараз ви читаєте новину «Луценко не хоче відставати від президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути