четвер, 25 жовтня 2007 16:58

Луценко довів, що він не алкоголік

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Юрій Луценко з дружиною Іриною на одному із заходів ”Нашої України”
Юрій Луценко з дружиною Іриною на одному із заходів ”Нашої України”

Тиждень тому 42-річний лідер блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрій Луценко здав аналізи на наркотичну та алкогольну залежність. Запропонував це зробити й київському меру — Леонідові Черновецькому, 55 років.

Раніше той заявляв, що Луценко заглядає в чарку. Натомість лідер Народної самооборони стверджував, що Черновецький вживає наркотики.

— Принизливо жити у столиці, де мером є наркозалежна людина, — казав Луценко. — Якщо в суспільстві ходять чутки про вживання наркотиків, то краще спростувати їх таким чином.

— Перед каждым выступлением Луценко выпивает стакан водки. После этого будоражит народ всякими глупыми рассказами о всяких жутких историях, — відповідав Черновецький. — Я готов пройти вместе с ним медосмотр. Поскольку он так уверен, то заодно мы проверим и наркотическую, и алкогольную зависимость и Луценко, и мою.

Проте Черновецький до клініки так і не прийшов. Його прес-секретарка Юлія Каюкова відмовилася пояснити "ГПУ" причини цього.

У жодній із довідок не вказано ім"я й прізвища людини, яка здавала аналізи

За словами Юрія Луценка, він здав на аналізи сечу та кров, а також надав зразки волосся. Цього достатньо, аби визначити, чи вживала людина алкоголь та наркотики протягом останніх восьми років.

Позавчора Луценко оприлюднив результати медекспертизи через інтернет-сайт "Народної самооборони". Там вивішено дві довідки. Вони свідчать, що наркотичних речовин в  його організмі немає. Вміст алкоголю у крові — 0, 26%. Фізіологічна норма — до 0,3%.

Проте в жодній із цих довідок не вказано ім"я та прізвища людини, яка здавала аналізи. Однак є дата її народження — 1 січня 1961 року. Луценко ж народився 14 грудня 1964-го. Також вказано, що сечу на аналізи взяли об 11.00, а кров — о 18.45.

"ГПУ" зателефонувала до клініки "Євролаб", яка робила аналізи Луценку.

— На алкозависимость мы не делаем тест, на нарко — да, — відповідає працівниця клініки Лариса. — Это стоит 430 гривен.

У прес-службі Луценка іншу дату народження політика та відсутність у довідках його прізвища пояснюють так:

— Усі аналізи в цій клініці роблять анонімно. Дані стоять у штрих-коді. Дата народження для всіх одна — 1.01.01. Та для нас вони поставили його приблизний біологічний вік.

Лариса Сарган із прес-служби каже, це робиться для анонімності. Стверджує, що результати аналізів достовірні.

Комуністам теж не подобається київський мер

Компартія підтримає ініціативу провести дострокові вибори міського голови Києва. Про це заявив 55-річний лідер комуністів Петро Симоненко.
Поки що в Компартії не визначилися з власною кандидатурою на посаду столичного мера:
— Та обов"язково підтримаємо перевибори. Від початку ми говорили, що в нас відбуваються дивні речі: православна столиця обирає своїм головою пресвітера американської церкви.
Леонід Черновецький є прихожанином протестантської церкви "Посольство Боже".
Раніше про намір ухвалити закон про дострокові вибори міського голови Києва заявили БЮТ і "Наша Україна — Народна самооборона".

Зараз ви читаєте новину «Луценко довів, що він не алкоголік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути