четвер, 09 жовтня 2008 20:45

Кравчук порівняв "Нашу Україну" із сексом карликів

У столичній інформагенції УНІАН на стіні висить фото з вересня 1993 року. На ньому — президент Леонід Кравчук і прем"єр Леонід Кучма. Того дня останній подав у відставку.

Учора в УНІАН на "мерседесі" приїхав Леонід Кравчук, 74 роки. Піднімаючись сходами на прес-конференцію, скоса дивиться на фото 15-річної давнини.

— Хлопці, заберіть пальто, — каже двом своїм охоронцям і заходить до зали. Під пахвою тримає Конституцію. У неї вклав листок із виступом.

Кравчук зазначає, що парламент до виборів може ще два місяці працювати й ухвалювати закони. Мовляв, так записано в Конституції.

— Ми протягом чотирьох років не можемо навести лад між президентом, парламентом і прем"єром, — зауважує Кравчук. — Вирішенням можуть стати одночасні вибори президента і Верховної Ради. Я маю право це говорити, бо вчинив так 1994 року. Бачу, що ви сумні, тому розкажу вам політичний анекдот.

Розповідає про країну карликів, які з кожним роком ставали все меншими. Тому головний серед них сказав: "Карлики, припиніть займатися сексом". Ті невдоволено попросили пояснити. Старший карлик їм відказав: "Так до мишей досексуалимося".

— Який зв"язок, — запитує Кравчук. — 2002 року "Наша Україна" набрала на парламентських виборах 24 відсотки голосів, 2007-го — 14, а зараз якщо більше п"яти — то буде ідеально. — Тому якщо наш президент і далі проголошуватиме дострокові вибори, то в парламент прийдуть миші, — пояснює він.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук порівняв "Нашу Україну" із сексом карликів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути