Ексклюзиви
вівторок, 23 грудня 2008 16:37

Кириленко очолив депутатську групу "За Україну!"

17 членів фракції "Наша Україна — Народна самооборона" створили в ній депутатську групу "За Україну!". До меншості входять "нашоукраїнці", які не підтримали коаліцію із БЮТом та Блоком Литвина. Серед них і три "рухівці", лідери регіональних партійних організацій Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей — Ярослав Кендзьор, Іван Стойко та Роман Ткач.

Тепер у групі чекають, аби деякі члени партії "Наша Україна" вийшли з коаліції.

— Після того як Юлія Володимирівна оголосила: вона переходить в опозицію до президента, ми сподіваємося, що деяким "нашоукраїнцям" буде некомфортно в тій коаліції, — каже нардеп Ярослав Кендзьор, 67 років.

Групу меншості очолив колишній голова фракції В"ячеслав Кириленко. Тиждень тому він подав у відставку після створення коаліції з БЮТом та Блоком Литвина. Поки що НУ-НС лідера не має. Керівника фракції не можуть визначити другий тиждень.

— Ми проводитимемо політику президента у Верховній Раді, — зазначає нардеп-"нашоукраїнець" Володимир В"язівський, 45 років.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко очолив депутатську групу "За Україну!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути