Ексклюзиви
вівторок, 12 листопада 2019 07:20

"Хто не зможе, з тим будемо прощатися"

— Небагато посадок? І згоден, і ні. Справа Свинарчуків, Пашинський, Микитась, Дубневич. А далі будуть вироки цим людям. А не буде, відкриватимемо інші справи. Ніхто не зупинятиметься, — говорить президент 41-річний Володимир Зеленський на відео у "Фейсбук" 7 листопада. Їде за кермом "Тесли". Вдруге дає інтерв'ю в такому форматі.

— У Верховній Раді за Дубневича (31 жовтня народні депутати підтримали арешт колеги Ярослава Дубневича. Його підозрюють у заволодінні державними коштами на понад 93 млн грн. 8 листопада вийшов під заставу у 90 млн грн. — ГПУ) не всі голосували, — каже Зеленський. — Бояться, що до них буде таке саме ставлення. І правильно бояться. У чому проблема швидких посадок? До справ треба підготуватися. Інакше вони розваляться в судах. Усе буде. І з розслідуваннями вбивств Катерини Гандзюк, Павла Шеремета. І в оборонній галузі.

Є помилки, аморальні вчинки (говорить про фракцію "Слуги народу". — ГПУ). Деякі депутати не хочуть голосувати за закони. Я слідкую за статистикою. Висновки зробимо до кінця року. 254 людини у фракції. Є ті, що знаються на законах. А є що "довго в'їжджають". Поки що у Верховній Раді демократія. Поки що.

Такого молодого уряду (середній вік членів Кабінету міністрів на чолі з прем'єром Олексієм Гончаруком — 39 років. — ГПУ) ще не було. Не мають корупційного досвіду, і це великий плюс. Ми пообіцяли повне перезавантаження. Хто не зможе працювати, з тим будемо прощатися.

Розведення відбулося. Військові відійшли на підготовлені, розбудовані позиції. Але там перебувають представники поліції та Служби безпеки. Немає ніякої капітуляції.

За Володимира Зеленського на президентських виборах у другому турі проголосували 73,22%. На виборах до Верховної Ради його партія "Слуга народу" отримала 254 мандати зі 424.

Зараз ви читаєте новину «"Хто не зможе, з тим будемо прощатися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути