Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2007 17:53

Фото Льовочкіна виставили на сайті знайомств

На одному з інтернет-сайтів для знайомств хтось розмістив анкету і фото 35-річного керівника апарату прем"єр-міністра Сергія Льовочкіна. В анкеті написано, що він нібито бажає познайомитися з "цікавими дівчатами та приємно провести з ними час". Вказано, що його ім"я "Марк-ласковый" і йому 30 років.

Фото, що розмістили в анкеті, було зроблене в день виборів 31 вересня цього року. На повній фотографії Льовочкін зображений із сином та донькою, але на сайті знайомств — лише він сам.

Першим інформацію про це розмістив інтернет-сайт VIP-ua. Він належить "нашоукраїнцю" Олександрові Третьякову. Водночас адреси сайту знайомств там не вказали.

Керівник центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, 47 років, називає це чорним піаром.

— Така антиреклама не підвищує рейтинг політика. Це його дискредитує, — говорить він. — Але головне тут — хто це робить.

Каже, що зробити це щодо Льовочкіна міг багато хто:

— Від людей у Партії регіонів, які мають до нього якісь претензії, до політичних опонентів.

Фесенко згадує, що подібні випадки чорного піару були щодо Георгія Кірпи та Юлії Тимошенко. В Інтернеті розміщували фотографії, з яких випливало, що тодішній міністр транспорту має нетрадиційну сексуальну орієнтацію. А обличчя Тимошенко неодноразово монтували з фото оголених жінок.

Сергій Льовочкін був свого часу першим помічником президента Леоніда Кучми. 2006 року балотувався в парламент від Народного блоку Литвина. А з вересня минулого року керує апаратом Януковича. На дострокових виборах обраний до Верховної Ради за списком Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Фото Льовочкіна виставили на сайті знайомств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути