Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2007 16:49

До коаліції можуть ще перейти депутати з БЮТу

Учора поширилася інформація про те, що до владної коаліції можуть перейти ще 14 народних депутатів із фракції Блоку Юлії Тимошенко.

— Наша сила не зуміла поставити перепони для тих людей, які хочуть наповнити свої гаманці, — коментує це БЮТівець Микола Сивульський, 54 роки. — Не дивно, що люди отримують пропозиції, від яких їм важко відмовитися.

Прізвищ потенційних зрадників не називає. Мовляв, перехід у коаліцію може бути зовсім несподіваним. Згадує вихід із фракції БЮТ Олександра Ковтуненка, який до останньої хвилини відкидав свій перехід до коаліції.

— Гримав кулаком по столу й клявся у вірності, — згадує Микола Сивульський і додає: — Однак я впевнений, що ядро блоку залишиться.

Інший член фракції БЮТ Дмитро Видрін, 57 років, називає  інформацію про нову хвилю перебіжчиків плітками. Хоча вважає, що кілька таких буде.

— Максимум три-чотири особи, пов"язаних із великим системним бізнесом. Ніяк не чотирнадцять — каже він.

Сергій Поліщук, 33 роки, перейшов із фракції БЮТ до коаліції минулого тижня. Він також не знає про нових потенційних перебіжчиків.

— Перехід — це коли Мороз зачитує з трибуни наявність відповідних заяв. Поки що цього факту немає, то можна говорити хоч і про перехід чотирьохсот осіб одночасно, — зауважує він.

Говорить, що коаліція абсолютно відкрита, і багато депутатів з опозиційних партій поділяють її погляди.

— Усім набридли чвари, сварки, деструктивна для українського політикуму та України в цілому позиція. Очевидно, будуть люди, які переходитимуть до лав коаліції національної єдності, — говорить нардеп.

Поліщук вважає, що Кабінет Міністрів також зазнаватиме змін:

— Той уряд, який є нині, — це не кінцевий варіант. Залучатимуть ще фахівців, дійсно професіоналів, незважаючи на їхні політичні вподобання чи політичні сили, які за ними стоять. І буде в нас і уряд національної єдності, а не тільки коаліція.

Зараз ви читаєте новину «До коаліції можуть ще перейти депутати з БЮТу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути