Ексклюзиви
середа, 19 березня 2008 17:13

Черновецький впевнений у своїй перемозі

Черновецький впевнений у своїй перемозі

Міський голова Києва Леонід Черновецький, 56 років, зібрав журналістів за кілька годин після того, як Верховна Рада призначила позачергові вибори столичної влади.

На мера чекають 15 хв. Він іде коридором із радником з питань свободи слова Казбеком Бектурсуновим. Той зупиняє Черновецького біля дверей і щось шепоче на вухо. Столичний голова киває та усміхається. Заходить із відкритою папкою, де лежить кілька папірців. Говорить російською.

— Ого, так багато мікрофонів, що мені важко тут розкластися, — каже і ставить перед собою папку. — Та нічого страшного. Більше людей почують, що я хочу сказати.

Умощується на кріслі й продовжує:

— Сьогоднішнє рішення парламенту є неправовим, бо ще ніколи в Україні таких речей не було. Але я принципово не буду позиватися до суду. Братиму участь в наступних виборах.

Черновецький переконаний, що на позачергових виборах у нього не буде серйозних конкурентів, і він переможе. А його партія здобуде перемогу на виборах до Київради.

— Наша команда збільшиться вдвічі, — розтягує слова мер. — Я в це вірю, бо абсолютно чистий. До мене не прилипла жодна народна копійка. Я звик жити совісно.

Міського голову запитують, чому його автомобіль після голосування у Верховній Раді бачили біля офісу Партії регіонів.

— Я був не лише в офісі "регіоналів". Не балотуватимуся від цієї партії, — відказує. Чухає носа й додає: — За два роки мерства мені найбільше запам"яталася зрада. А також тиск різних людей, щоб задовольнити свої майнові інтереси.

Леонід Черновецький встає і йде. Представники прес-служби мера кажуть, що він поспішає на прямий ефір одного з телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький впевнений у своїй перемозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути