середа, 01 грудня 2010 08:15

Черкащині готують чергові призначення донецьких

У Черкаській обласній державній адміністрації ходять чутки про нові кадрові призначення. Зокрема мають заповнити вакантне місце керівника апарату ОДА.

— Знову призначать когось із донецьких, — каже працівник облдержадміністрації, який просить не називати його. — На третьому поверсі, де раніше працювали дівчата-клерки тепер якісь донецькі чоловіки сидять. Так було й раніше, коли Тулуб призначав на посади своїх земляків.

Сергій Тулуб, уродженець Донецька, працює губернатором Черкащини півроку. За цей час донеччани зайняли посади заступника губернатора, керівників обласного контрольно-ревізійного управління, обласного ДАІ, обласної митниці, обласної телерадіокомпанії.

— Перший заїзд команди Тулуба із чотирьох осіб був ще в травні, одразу після його призначення губернатором. Тоді головами райдержадміністрацій у Канівському, Чигиринському та Лисянському районах призначили вихідців із Харківщини. А Черкаську райдержадміністрацію очолив близький до губернатора Євген Влізло, — каже керівник місцевого осередку Української народної партії 47-річний Леонід Даценко. — Вважають, що Тулуб не довіряє місцевим кадрам, навіть найвідданішим із них. Тому призначення "варягів" триватимуть і надалі.

На останній сесії Черкаської міськради першим заступником мера Сергія Одарича обрали уродженця Луганська "регіонала" Віктора Беззубенка. Чоловік довго жив і працював на батьківщині президента в місті Єнакієве Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Черкащині готують чергові призначення донецьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути